slika

Nadzorni sistem za električnog pastira Luda Farm controll

39.650 din

Čurug
217
5
pre 5 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
SLLUD1072

Luda Farm je zaštitnik ograde koji prikazuje nivo napona vaše ograde direktno na Vašem  telefonu i upozorava Vas ako napon iznenada padne. Kontrolni sistem se može koristiti na bilo kojoj lokaciji koja pokriva GSM mrežu. Koristeći sboj telefon, od sada možete nadgledati svoju ogradu 24/7 tokom cele godine. Pomoću opcije Alarm+ odmah ćete dobiti obaveštenje u slučaju da napon padne, pored prikladnog grafikona napona koji će vam pomoći da utvrdite da li je pad napona posledica životinja, grmlja ili kiše. Ove funkcije su grupisane u istoj aplikaciji kao i drugi proizvodi Smart Farming-a, kako bi pružili trenutni pregled ključnih područja na farmi direktno na vašem mobilnom telefonu.

Luda Farm se može povezati u bilo kojoj tački vaše postojeće ograde. Uređaj se može napajati 2 meseca pomoću punjive baterije ili se može neprestano napajati sa 220V ili 12V. Napone se meri povezivanjem crvene stezaljke za ogradu sa ogradom, a zelene stezaljke za zemlju za uzemljenje. Nivo napona ograde se šalje na My. Luda: farm preko ugrađene SIM kartice, koj auvek bira operatera sa najjačim signalom. (tj nezavisan od operatera). Možete da proverite status ograde na svom mobilnom telefonu kad god želite, bez fizičkog posećivanja ograde na terenu radi merenja napona. Alarm+ vas odmah upozorava ako napon ograde padne, a takodje vam omogućava pristup praktičnom Fence Voltage Graph-u. Ako se jedinica ne prijavi 48 stai ili ako nivo baterije postane prenizak, automatski ćete dobiti obaveštenje od My. Luda. Farm na svoj mobilni telefon.  

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om  
ID Oglasa: #129006181
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.