slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pastir - čobanica : Kontrola rada električne ograde

4.500 din

Novo
Jagodina
6.576
51
pre 12 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
"KomControl" Jagodina
Član od 19.01.2011.
Svi oglasi

Jednostavna kontrola  visine napona na električnoj ogradi i  indikacija smanjenog napona na ogradi - odsustvo ili nizak nivo napona može biti posledica neispravnosti generatora impulsa - električnog pastira - čobanice ili kratkog spoja ograde sa zemljom.
U ponudi imamo tri tipa uređaja koji Vam mogu pomoći da pratite nivo napona na električnoj ogradi i obezbedite njen pouzdan i kvalitetan rad.  

1. VN Indikator (slika 1 i 2) je uređaj koji se montira na vidnom mestu na ogradi i zadatak mu je da  nadgleda nivo napona na električnoj ogradi. Jedan kraj se  jednostavno  poveže sa žicom električne ograde,   a drugi kraj se spoji sa potencijalom zemlje (uzemljenjem) - nije potrebno nikakvo dodatno napajanje. Kada je nivo napona na ogradi korektan, tada u ritmu impulsa, trepću tri LED diode koje označavaju da je ograda u redu. Ukoliko napon na ogradi opadne ispod 3.000V tada se navedene LED diode  gase i ovo je znak da se moraju preduzeti mere za otklanjanje kvara.
Cena: 4500din

2. HV tester (slike 3 i 4) se koristi za merenje nivoa napona na ogradi u 6 koraka 1.000-10.000V.
Uputstvo: Sondu na kaju kablića zabosti u zemlju i tester jednostavno prisloniti na ogradu i očitati nivo napona na ogradi.
Cena: 2.500din

3. LV Indikator (Low Voltage inicator) (crna kutija-slike 5 i 6) se jednostavno okači na ogradu i kada napon na ogradi padne ispod 2000V počinje da trepće crvena lampica koja Vas upozorava da nešto nije u redu.
Cena: 3.600din

U ponudi imamo i ostalu opremu za električne ograde električni pastiri - čobanice -za čuvanje stoke i zaštitu od divljači i dodatnu opremu, zato pogledajte našu kompletnu  ponudu klikom na "SVI OGLASI" gore desno.

Proizvođač: "KomControl" Jagodina, proizvedeno u Srbiji

garancija   : 2 godine.  
 

Za više detalja   pogledajte naš sajt ili pozovite na brojeve:  
062 242 359 (Viber)     ili   066 232 359 (WhatsApp)

elektricne cobanice, elektricni pastiri, elektricne ograde, cuvarke, cuvalice, cuvari za zivotinje,   cuvar stoke,  izolatori, zica, traka, solarni panel  ,   baterija 9V. .

ID Oglasa: #40709064
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.