slika
1 od 1

Posuda za prvi mlaz mleka

350 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
341
8
pre 7 dana
Odgovara na 85% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Posuda za prvi mlaz mleka: plastična posuda zelene boje sa sitom crne boje. Posuda je namenjena za uzimanje prvog mlaza mleka. Pruža prvu ocenu o zdravlju vimena i kvalitetu mleka.

Nakon uzimanja mlaza iz svake četvrtine vimena možete proceniti ukoliko je došlo do promena u mleku. Na taj način možete odmah izmusti određenu sisu koja sadrži promenjen kvalitet mleka i nećete zaraziti ostatak mleka.

U posudi je već postavljeno sito-mrežica koja omogućava da bolje vidite, kao i da zadrži eventualne nečistoće iz mleka. Za bolje kontrolisanje zdravlja životinja, obavezno se preporučuje da obavljate redovno test na mastitis. U ponudi imamo posude za testiranje na mastitis, kao i tečnost koja se koristi za testiranje.

Takođe, obavezno vršite dezinfekciju pre i posle muže. U ponudi imamo sredstva na bazi joda ili na bazi mlečne kiseline. Nije na odmet da koristite i određene kreme za negu vimena, kako biste poboljšali cirkulaciju i elastičnost kože vimena. U ponudi imamo različite kreme, kao što su eutergel,  kerbamint ili caremint krema. Svaka vrsta prevencije je tu da zaštiti zdravlje Vaših životinja, a i da Vama uštedi vreme i novac na kasnije lečenje ukoliko dođe do zdravstvenih poteškoća.

Avita Poljska
ID Oglasa: #101686396
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.