slika
1 od 1

Ekosan brodisan mamac za miševe MM-25 150gr

215 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
256
6
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Eko-san
Član od 20.06.2023.
kp izlog

OSNOVNI PODACI
Brodisan MM-25 je rodenticid - gotov meki mamac, spreman za upotrebu i namenjen je za suzbijanje miševa i pacova u domaćinstvima i javnim objektima! Pored toga što poseduje povećanu atraktivnost za štetne glodare, Brodisan MM-25 sadrži gorku materiju Bitrex koja odbojno deluje na ljude i domaće životinje. Ako se još uzme u obzir da preparat treba da se postavlja u deratizacione kutije ili u skrivene rupe gde samo miševi i pacovi mogu da priđu, onda slobodno možemo da kažemo da je Brodisan vrlo bezbedan po našu okolinu.

PRIMENA
Mamac se koristi u kutijama za mamce.

-Za pacove (Rattus norvegicus, Rattus rattus) na otvorenom prostoru (oko objekata) i u zatvorenom prostoru koristiti (u zavisnosti od infestacije) 100g do 200g (10-20 pojedinačnih kesica). Ako je potrebno postaviti više kutija sa mamcem, najmanja udaljenost među kutijama treba da bude 5 metara.
-Za kućne miševe (Mus musculus) u zatvorenom prostoru koristiti (u zavisnosti od infestacije) 20g-40g mamca (2-4 pojedinačne kesice). Ako je potrebno postaviti više kutija sa mamcem, najmanja udaljenost među kutijama treba da bude 5 metara.
Kutije s mamcem treba postaviti na površine koje nisu izložene poplavama i atmosferskim uslovima (na primer kiši, snegu itd. ). Kutije s mamcem treba proveriti (za miševe – svaka 2 do 3 dana) (za pacove – 5 do 7 dana) od početka primene i bar jednom nedeljno nakon toga i pogledati je li mamac prihvaćen od strane glodara, jesu li kutije s mamcem netaknute. Kutije s mamcem napuniti prema potrebi. Mamce u kutijama treba zameniti mamcem koji nije oštećen vodom ili zagađen prljavštinom.

CILJANI ORGANIZMI
kućni miš, pacov sivi i crni

ID Oglasa: #153522701
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.