slika
1 od 1

Auspuh Lombardini LDA 450 510 IMT 509 Turska

1.980 din

Kikinda
Novo
155
1
pre 7 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Auspuh za Lombardini LDA 450/510 na IMT 509 - Kvalitetna Zamena za Efikasan Rad Motora

Izduvni sistem igra ključnu ulogu u ispravnom funkcionisanju motora, posebno kod modela kao što su Lombardini LDA 450/510 koji se koriste na IMT 509. Ovaj auspuh dizajniran je kao pouzdana zamena, nudeći niz karakteristika koje poboljšavaju performanse i efikasnost motora:

  • Specifično Prilagođen Modelu: Auspuh je dizajniran tako da savršeno odgovara modelu Lombardini LDA 450/510 na IMT 509, pružajući optimalnu kompatibilnost.
  • Visokokvalitetni Materijali: Izrađen je od kvalitetnih materijala koji su otporni na visoke temperature i koroziju, obezbeđujući dugotrajan rad auspuha.
  • Efikasno Odvođenje Gasova: Dizajniran je za efikasno odvođenje ispušnih gasova iz motora, čime se održava čist i funkcionalan izduvni sistem.
  • Pouzdana Zamena: Pruža pouzdanu zamenu za originalni auspuh, često poboljšavajući protok gasova i smanjujući ukupni nivo buke.
  • Savremeni Standardi: Auspuh zadovoljava ili premašuje savremene standarde u vezi sa emisijom gasova i bukom.

Preporučuje se provera specifičnih uputstava proizvođača ili konsultacija sa stručnjakom pre zamene auspuha kako biste bili sigurni da je odabrani auspuh pravi za vaš model motora. Takođe, pravilno održavanje i periodična provera izduvnog sistema doprinose produženju radnog veka motora.

ID Oglasa: #131562812
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.