Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poljoprivreda > Ostalo

slika
1 od 1

Fitobalsam Arbokol - vosak za kalemljenje 500g

740 din

Čurug
Novo
433
13
pre 13 dana
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi

sc04998

Pogodan za sve vrste rana, mogućnost nanošenja četkicom, štapićem ili bilo kojim drugim pogodnim predmetom. Odmah spreman za upotrebu, obogaćen sa bakrom (Cu) u količini od 0,48% radi sprečavanja prodora patogena kroz rane.  

PRIMENA
Namenjan je svim vrstama biljaka, drveća i grmlja radi zaštite od svih vrsta povreda (rezidba, kalemljenje, vremenske nepogode itd. ). Prisustvo bakra čini formulu još efikasnijom usled njegovog fungicidnog dejstva. Jednom nanešen u vidu tankog i homogenog sloja, štiti tretirani deo bez daljeg pucanja. Kada se osuši film je elastičan i lako se prilagođava razvoju i kretanju biljaka, ne puca i zadržava svoje karakteristike nepromenjene tokom vremena. Nakon nanošenja, minimalno vreme za stvaranje zaštitnog filma je 1 h.

ČUVANJE
Čuvati na temperaturi preko 5° C. Ukoliko se stvori tanak film na površini, usled dužeg čuvanja, dobro promešati kako bi ponovo bio homogen.

ROK TRAJANJA
Neograničen u slučaju pravilnog skladištenja

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om  

ID Oglasa: #66306223
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.