Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poljoprivreda > Ostalo

slika
1 od 1

Valagro actiwave 5l

7.060 din

Čurug
Novo
167
0
pre 10 dana
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi
sc34119

Fertigacijom

SASTAV: N 3%, K2O 7%, organski ugljenik biološkog porekla 12%, gvožđe 0,5%, gvožđe helirano sa EDDHSA 0,5%, Zn 0,08% i helirani sa EDTA 0,08% 

PRIMENA:
Actiwave je prirodni aktivator mikro i makro hraniva u tlu za primenu kroz sistem kap po kap. Značajno povećava usvajanje hraniva iz tla i povećava efikasnost đubriva i povećava prinos. Smanjuje štetnost nepravilnog đubrenja i popravlja svojstva tla koje je pređubreno, zaslanjeno ili ima nepovoljan pH. Pomaže i u regulaciji usvajanja vode te smanjuje stres kod prekomerne vlage ili suše u tlu. Sadrži kaidrin, betain, algininsku kiselinu, polisaharide i proteine. Ključni sastojak je kaidrin (spoj vitaminske osnove) koji poboljšava sposobnosti biljke da raste, razvija se i daje plod. Izuzetno je važan za bolje primanje hraniva. Betain, derivat aminokiselina, izuzetno je jak antistresni faktor. Čuva koren i održava njegovu sposobnost da usvaja hraniva čak i u nepovoljnim uslovima. Betain i kaidrin deluju sinergijiski u jačanju tretirane biljke.
Actiwave oslobađa hraniva u tlu, povećava njihovu dostupnost, ispravlja pH tla, smanjuje štetne učinke mineralnih đubriva i prekomerne prihrane vodotopivim đubrivima, tj. smanjuje zaslanjenost tla.

KOLIČINA PRIMENE:
Drveće voća, hortikulturalni usevi, obradivi usevi i ukrasne biljke - 10 - 15l/ha (300 - 500ml/100l u mestu primene)

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om
ID Oglasa: #66728476
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.