slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Satne osnove koje zarađuju 2puta više novca Besp dos Bg Vš

1.300 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
9.919
147
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Boris
Član od 08.11.2014.
Svi oglasi

************************************

(pozitivne ocene su dokaz našeg ozbiljnog shvatanja trgovne putem ovog sajta, kvaliteta naših proizvoda, a pre svega i poštovanje naših kupaca)

IZDAJEMO PREDRAČUNE NISMO U PDVu

za naše satne osnove kažemo da zarađuju 2 puta više novca od onih satnih osnova koje u sebi imaju dodatke naftnih derivata

ZAŠTO? ? ?

našu satnu osnovu u jeku paše izvuku za jednu noć ili malo više ako je u pitanju slabije društvo. Dok satne osnove koje u sebi imaju dodatke naftnih derivata izvuku za 2dana neki pčelari se žale i da ih vuku po nedelju dana.  

sada Vas pozivamo da razmislite koliko još poslova uradi moja pčela od hranjenja legla, pa do samog donošenja nektara itd dok vaša pčela još uvek pokušava da nalepi vosak na naftu koju ste ubacili u vidi satne osnove u košnicu. Dakle moja pčela imala zadat 12h oko satne osnove i odlazi da radi nešto drugo, dok vaša još 36sati i više pokušava da izvuče vosak na naftni derivat.

EKSPERIMENT:

pokušajte kući da uzmete komad vašeg saća od pčele i komadić plastelina. Komadić plastelina izravnajte da bude ravna i tanka, kao satna osnova, a zatim pokušajte koamdiće voska da nalepite na tu improvizovanu satnu osnovu. Komadići voska će uporno padati dole i neće se lepiti ili jedva ćete ih zadržati da se lepe. Sada Vam je jasno kakvo mučenje pčela sledi ako ubacite Satnu osnovu od naftnih derivata.  

Satne osnove Pčelarstva Kračun iz Alibunara su proizvedene od našeg voska sa našeg pčelinjaka, kako su ga pčele izvukle mi smo ga pretopili i izradili satne osnove.  

Vršimo i Besplatnu dostavu do Beograda i Pančeva dva puta nedeljno

Pogledajte naše slike, dok većina slika samo kolutove pobelele od petine (bela prašina) koja se javlja na pravom vosku nakon dugog vremena stajanja mi vam slikamo i kolutove pre topljenja i satne osnove koje je počela da hvata petina.  
Napomena: petina nestaje samim izlaganjem suncu i ne smanjuje kvalitet voska ili sl. već je dokaz kvaliteta voska


ID Oglasa: #72080175
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.