slika
slika
slika
1 od 3

Merač PH, VLAŽNOSTI i OSVETLJENOSTI zemljišta

1.099 din

Jagodina
Kao novo - nekorišćeno
558
21
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Adapteri online
Član od 19.03.2012.
Svi oglasi

Tester metar 3 u 1 meri :                                                                                                                          * PH vrednost zemljišta 
* Vlažnost zemljišta
* Osvetljenost(jačinu svetlosti koja pada na zemljište odnosno na biljke)


Namenjen je za merenje ph vrednosti, vlažnosti i osvetljenosti zemljišta, primena u zemljoradnji, posebno u cvećarstvu i hortikulturi. Jednostavan je za korišćenje, ubada se u zemlju ili neki drugi supstrat i jednim dugmetom se određuje vrsta očitavanja. Merenje pH vrednosti supstrata i/ili zemljišta vrši pH elektrodom. Drugom elektrodom se meri vlažnost tla. Senzorom na telu instrumenta se meri osvetljenost. Uz pomoć ovog merača može da se odredi kada je potrebno zaliti biljke, kada je došlo do isušivanja supstrata, kada je potrebno promeniti sastav zemljišta, da li ima dovoljno svetlosti. Elektroda dužine 20cm meri vrednosti u zoni korenovog sistema, kako pH vrednosti, tako i vlažnosti. Koristi se i u zatvorenom i u otvorenom prostoru. Kako bi se zaštitile elektrode, neophodno ih je očistiti nakon svakog merenja. Merač je fabrički podešen i funkcioniše bez baterija.

ID Oglasa: #113370884
Informacije
  • Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda, kontaktirajte nas preko KP, Viber, Telegram, WA ili SMS na 0642003823
  • Sve proizvode saljemo PostExpressom, od danas za sutra, 19h. Sve naruceno pre 12h stize sutra.
  • Nase ocene i staz na sajtu su garancija za ono sto prodajemo, jer nije poenta u novcu vec u zadovoljnoj musteriji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.