slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sejalica Vac-XL double (paprika, kupus, krastavci)

198.000 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
1.158
2
pre 21 dan
P.g.lazic
Član od 22.03.2020.
Svi oglasi
*Seje po duzoj strani kontejnera, i to sa dva adaptera (potrebna dva coveka)*

Univerzalna sejalica je namenjena za setvu povrca u kontejnere, za celodnevnu i svakodnevnu upotrebu . Poseduje svoju pumpu. U paketu se dobijaju igle za razne vrste semena.

Testovi (najbrze postignuto vreme) 

Kontejner sa 209 rupa (oba adaptera), sejalica je isprobana kod naseg kupca iz Kruscica i seje 150 kontejnera paprike na sat ili 2.5 kontejnera u minuti. Neverovatnih 31000 posejanih biljaka za sat vremena.   Ukupno posejano 5000 kontejnera za par dana. ( ne celodnevne setve )

Konrejner sa 104 rupe ( jedan adapter):

23 sekunde - kupus, karfiol, kelj, du van
36 sekundi - paprika

Kontejner sa 50 rupa ( jedan adapter):  
25 sekundi - krastavci, lubenice, tikvice

Masine su testirane kod vise proizvodjaca u razlicitim uslovima rada, naravno i u nasem gazdinstvu.  

Deo rezultata ovih testova mozete pogledati na video zapisima na you tube kanalu pglazic.  

Posto je ovo rucna masina brzina setve najvise zavisi od spretnosti i uvezbanosti coveka koji radi sa sejalicom a potom i vrste semena koje se seje i jos vaznije ČISTOĆE semena. Usled necistoce koja se zajedno sa semenom nalazi u rezervoaru dolazi do zapusavanja setvenih igala i filtera sto znatno usporava proces setve. Da bi ste to izbegli seme koje ostavljate od Vaseg povrca obavezno mora biti selektirano, oprano a potom i osuseno.  

Ugradjujemo dve pumpe kao sto su u Vac-XL sejalicama.

Uz sejalicu se dobijaju dve cevi sa iglama za jednu ili dve vrste vaseg kontejnera, ako koristite vise vrsta kontejnera za svaki sledeci jedan dodatni adapter je 6000 din.

Garancija na pumpe je dve godine.

Svi patenti koje smo mi osmislili na nasim proizvodima su zasticeni, kopirajte nas i ucinite nam da zivimo od autorskih prava.

U cenu nisu uracunati postanski troskovi.

Sve alatke pravimo iskljucivo po porudzbini, zato porucite na vreme jer nama treba (u zavisnosti koju alatku porucite) od 5 do 10 dana da ih napravimo.

Princip rada sejalice mozete pogledati u video zapisu koji se nalazi na


Posle tri godine testiranja u razlicitim uslovima i na razlicitim mestima uz stalna unapredjenja doveli smo masine na zavidan nivo sto se tice kvaliteta i brzine u radu. A o tome svedoce brojna pojavljivanja u poljoprivrednim emisijama kao i u stampi.

Cene nasih ostalih masina mozete pogledati klikom na dugme svi oglasi

Sve detalje, slike, video snimke mozete pogledati na nasem sajtu
ID Oglasa: #115409956
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.