Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poljoprivreda > Seme i sadnice

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Seme deteline - lucerka sorte BANAT IZ SREDNJEG BANATA

Kontakt

Zrenjanin
8.646
58
pre 12 dana
Milos
Član od 03.06.2017.
Svi oglasi

Seme sorte banat sa dugogodisnjom tradicijom proizvodnje, proizvedeno u Banatskom Karadjordjevu mestu u srednjem banatu odakle i potice originalna banatska detelina. Strogo pazimo na vilinu kosu i ostale primese, zbog velikog broja dosadasnjih kupaca i prenosenja masinama po sopstvenim parcelama. Moguca prodaja uz dogovor i u kilskom pakovanju sa svim pratecim papirima. Prodaja balirane deteline.
    UPOZORENJE      Pojedini prodavci koriste nasu sliku u svom oglasu kao prvu drugu ili trecu varaju i prodaju lose seme koje ni ne lici na seme sa slike, kvalitet semena sa slike dobijate samo na nas broj i po ceni od 500 din. Sporne oglase uz pomoc Kp- tima uspevamo da ugasimo al se oni ponovo povremeno pojavljuju.

ID Oglasa: #47028018
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.