Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poslovi > IT

slika
slika
slika
1 od 3

Android Developer u KP

Posao

Beograd
20.432
25
pre 227 dana
KupujemProdajem
Član od 13.12.2007.
Svi oglasi

(Beograd, Niš, sa mogućnošću hibridnog rada)

 

Sa preko 3 miliona registrovanih korisnika i više od 5,4 miliona aktivnih oglasa, tri Web i dve Native Mobile aplikacije koje se stalno unapređuju, KupujemProdajem je kompleksan sistem, koji stalno raste.

KP Android app ima preko pola miliona mesečnih korisnika, uz prosečnu ocenu 4,9 na Play Store. Jačamo tim kako bismo, isporučujući sjajan kvalitet, očuvali reputaciju i nastavili da rastemo.

 

Šta nam je važno?

 

Da volite svoj posao. Da Vam je interesantno da učite i pratite aktuelnosti. Posebno, da Vas privlači da radite na ovako kompleksnoj aplikaciji, koja pokriva sve KP procese kao i druge platforme.

 

Da imate napredno znanje u: Kotlin, Java, Jetpack i Jetpack Compose, SQLite, da poznajete Networking. Poželjno je, ali ne i obavezno, da imate iskustva i sa Swift iOS razvojem.  


Uz to očekujemo: High quality code, poštovanje SOLID i Clean Code principa i dobro poznavanje i upotrebu OOP i principa Funkcionalnog programiranja.

 

Možda i najvažnije - da dobro komunicirate. Da razumete kolege i jasno im saopštavate probleme i ideje. Da dobro i jasno pišete, tako da su Vaši dokumenti koncizni i jasni. Zato od Vas tražimo da nam uz prijavu pošaljete i motivaciono pismo. Predstavite nam se jednostavno, svojim rečima i kažite nam zašto se prijavljujete.

 

Šta ćete da radite u prva tri meseca?

 

Upoznavaćete naš sistem, način na koji radimo, naše procese i tim. Naravno, praksa je zakon: u početku ćete se fokusirati na ispravke bugova i nove feature uz pomoć iskusnijeg kolege.  

Na Android aplikaciji ćete raditi direktno sa arhitektom ove aplikacije, koji je razvija od samog početka. On će Vam pokazati arhitekturalne i dizajn paterne i sistem rada.

 

A posle godinu dana?

 

E, sada bi već trebalo da solidno poznajete ceo sistem i da odlično razumete našu Android aplikaciju. Moći ćete da samostalno razvijate nove funkcionalnosti, da zajedno sa kolegama učestvujete u poboljšanju i usavršavanju aplikacije.

Pratićete i aktuelnosti u Android ekosistemu i pomagati da kritički evaluiramo njihovu integraciju u naš sistem. Vremenom, želimo da Vas uključimo u sve što ima smisla.

 

Šta možete da očekujete od nas?

 

Priliku da radite na nečem velikom, što dotiče i menja celo naše društvo. Veoma kvalitetan i zanimljiv tim sa sjajnom kulturom. Ulaganje u Vašu edukaciju. Pristup svoj potrebnoj opremi i tehnologijama. Okruženje koje stimuliše lični razvoj, dokazano u praksi. Fer odnos, strpljenje i podršku i apsolutno poštovanje svih Vaših prava. Dobru platu, u skladu sa Vašim znanjem i iskustvom. Dodatno privatno zdravstveno osiguranje i druge benefite.  

 

Na linku iz oglasa pročitajte više o tome kako je raditi u KupujemProdajem.

 

Jedva čekamo da se upoznamo : )

 

ID Oglasa: #150124360
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.