Korisnici nam prijavljuju da im se telefonski traže e-mail adrese, sa raznim izgovorima. Tretirajte takve pozive kao SPAM. Čuvajte svoje lične podatke i vodite računa sa kime ih delite, a mi ćemo vam se uvek najpre obratiti ovde, putem KP poruke.

Ribo Oprema Valjevo Svi oglasi

Valjevo Član od: 16.01.2014 Ocenite
18.08.2014
Dragan
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
KRAN sistem za soma(i stuku) NIJE KAO STO GA JE OPISAO, PLOVAK JE 120Ggr a on to i ne spominje. uz sistem je obecao kvalitetnu sajlu, a poslao sistem vezan hipronom. sistem se ne moze zabacivati na klasican nacin, zbog mnogo razloga, vec se mora razvlaciti. a gospodin mi je rekao da moze da se zabacuje. prilikom pakovanja ostecena su sva cetri plovka na cetri sisrema. nisam u zivotu video bezvredniji i jeftiniji plovak sa soma i stuku. postarina mi je izasla 460 dinara za otkupninu 1000 dinara. sve u svemu bacio sam 1460 dinar, a takodje sam bacio 4 sitema koje mi je poslao jer ne mogu da ih koristim za moj nacin pecanja.
Ribo Oprema Valjevo
Ne znam koji problem ima Dragan,ali ovo je bruka i sramota.Mogao me nazvati da mu vratim,novac.A postarina nije do mene ,to je do kurirske sluzbe.Sto nije uplatio na racun,pa ga postarina izasla samo 150din.Potpune neistine navodi,tako da bih zamolio KP tim da reaguje.Pustio me da ga ocenim pozitivno,a onda mi uturio na foru.BRUKA I SRAMOTA ZA OVAKVE KORISNIKE POPUT DRAGANA SAJINOVICA.
58.463 novih oglasa juče
Postavite oglas ►
Moj kp