slika
slika
slika
slika
1 od 4

GPS 5G wi fi 4K dron najbolje performanse-dron sg906

26.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.997
58
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
kontakt MARIJA 060/7240429
Član od 07.03.2016.


Funkcije: gore / dole, skretanje levo / desno, napred / nazad, bočni let, LED svetlo, nadmorska visina, GPS pozicioniranje, optičko pozicioniranje protoka, 4K HD kamera, režim praćenja, POI let, let međutočke, fotografiranje gesta.
Režim praćenja: Dva opcionalna režima, GPS predajnik će pratiti i pratiti cilj slike, što će oba učiniti rad ugodnijim i zabavnijim. Put u drumu: samo nacrtajte rutu na ekranu, dron će automatski pilotirati kao zadata ruta.
Podesiva 4K HD kamera: Kroz predajnik, kamera se može nagnuti za 60 ° , snimajući fotografije bez presedana iz neponovljivih uglova iznad neba;
Fotografisanje kretnjama: Kada na prednjoj strani aviona napravite VICTORI geste ili pokrete dlanom na udaljenosti od 3,3 - 9,8 ft, automatski će za vas snimiti fotografije ili video.
Optičko pozicioniranje protoka i dvostruko prebacivanje GPS pozicioniranja: Kombinacija precizne lokacije sistemom za pozicioniranje vida i držanja položaja GPS pozicioniranjem obezbeđuje stabilan let za vazdušno snimanje, omogućavajući pilotu da slobodno pozira.
Uređaji bez četkica: 1806 motor bez četkica 1700KV i ESA bez četkica od 30A obezbeđuju snažne performanse leta;
Baterija velikog kapaciteta: Letite do oko 25 minuta jednim punjenjem, koristeći priloženu bateriju od 7,4 V i 2800 mAh.

ID Oglasa: #111410510
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.