slika
slika
slika
1 od 3

Revoflex Extreme Trenazer Revoflex Extreme Trenazer

1.000 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Palilula
606
11
pre 8 dana
Odgovara na 0% poruka.
Miša Nikolic 0616660903
Član od 27.03.2020.
Revoflex Extreme Trenazer

Proces spremanja i odlazak u teretanu je ponekad zamarajući.  Zato Vi dovedite teretanu kući i vežbajte sa revolucionarnim Revoflex Xtreme trenažerom!  Zategnite mišiće i oblikujte telo za samo 5 minuta dnevnog vežbanja.     Ova revolucionarna sprava poseduje dve rastegljive opruge sa kojima možete vežbati dvosmerno, unazad i unapred. Možete birati između 6 različitih nivoa i 44 razlčite vežbe i na taj način optimalno prilagodite trening vašem telu.   Definiše trbušnjake, grudi, leđa, ramena, ruke i butine. Idealan za svaki deo tela! Uz trenažer se dobija torba i uputstvo za korišćenje.

U pakovanju se pored trenazera dobija torba i uputstvo za koriscenje sa slikama na kojima su prikazane sve vezbe koje mozete raditi   Karakteristike:    * Efikasan i lak za korišćenje
* Oblikuje telo za samo 5 minuta dnevnog vežbanja
* 6 različitih nivoa 
* 44 različite vežbe
* Boja- crno zelena
* Izrađen od kvalitetne plastike i gume

Novo, nekorisceno u originalnom pakovanju       
ID Oglasa: #100560124
Informacije

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

sve informacije i porucivanje na 0616660903

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.