slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Boca za ronjenje 0,5l (novo)

180 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9.580
235
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehno.online.rs online
Član od 07.10.2020.
Svi oglasi
Novo 

u kompletu se nalazi torbica sa kaisem da mozete lakse drzati bocu , adapter koji je neophodan kada bocu punite , par rezervnih gumica , boca i nastavak za disanje sa manometrom i silikonskim usnikom , uputstvo .

【Visok kvalitet】

Rezervoar za ronjenje je napravljen od 6064 vazduhoplovnog aluminijuma, što je pogodno za skladištenje gasa pod visokim pritiskom. Manometar je napravljen od nerđajućeg čelika, vodootporan i otporan na koroziju, svetleći brojčanik je jasno vidljiv u mraku. Usnik za disanje je napravljen od silikona za hranu, zdrav i bez mirisa, ergonomskog dizajna da spreči vodu kada ugrizete usnik.

【Prenosivi dizajn】

Savršena veličina za scenu, spasavanje. Smaco rezervoar za ronjenje ne povećava otpor čak i ako morate da nosite rezervoar na dug put. Naš rezervoar za ronjenje vam pruža odličan pristup ventilu i regulatoru i omogućava vam da ga predate svom prijatelju u slučaju nužde.

【Otporan na pritisak】

Ronilački paket je pogodan za rekreativno ronjenje sa izvorom gasa do 10 metara, au vodama iznad 10 stepeni Celzijusa, može se koristiti kao rezervni izvor vazduha za rekreativno ronjenje do 30 metara. Pritisak može do 20PMA/200BAR/3003PSI.

【Višestruka upotreba】

Jedna od sjajnih stvari kod Smaco Scuba Dive Cylinder je to što nisu ograničeni na određeno područje vašeg ronjenja. Smaco poni boca se može koristiti više nego samo za plitko ronjenje. Ako već imate svoju glavnu jedinicu i tražite rezervnu kopiju za samospasavanje, Smaco ronilačka oprema je dobar izbor.

【Lako za dopunjavanje】

Specifičan dizajn koji se može ponovo puniti štedi nevolje pri rastavljanju uređaja da biste napunili rezervoar. Tri načina za dopunjavanje rezervoara za ronjenje: električna pumpa za napuhavanje, adapter za ronjenje i pumpa za napuhavanje visokog pritiska.

Materijal: ABS + metal
Veličina: približno 15,5×4,9×1,9 cm (6,10*1,92*0,74")
Karakteristike: Povežite respirator i veliku bocu sa kiseonikom i isporučite gas iz boce sa kiseonikom do respiratora, što je zgodno i efikasno. Otvorite ventil za smanjenje pritiska nakon naduvavanja.
Model S300 Dostupno vreme: 8-10 min (u zavisnosti od sloja vode)

Aplikacija:
Ronjenje za zabavu, Ronjenje za obuku Rezervni rezervoar vazduha za ronjenje

Karakteristike:
- Kompaktan prenosivi lagan, lak za nošenje. - Dišite podvodno ronjenje sa potpunom slobodom. - Podržava 3 vrste inflacije.
- Izrađen od vazduhoplovnog aluminijumskog materijala i zadovoljava standarde proizvodnje ronilačke opreme.
Tri metode inflacije:
1. Velika boca sa kiseonikom ga naduvava
2. Električna pumpa za naduvavanje ga naduvava
3. Ručna pumpa za naduvavanje
ID Oglasa: #125600118
Informacije

Svaki predmet koji porucite bice upakovan u zaštitnu vazdušnu kovertu ili kutiju sa zaštitom .


Sve što vam treba da bi porucili predmet :


Ime prezime 
Ulica i broj
Mesto 
Br tel


Ukoliko unapred uplatite novac na racun bice vam jeftinija poštarina, bez ikakvih troškova pri preuzimanju

Preporucena pošiljka dodatno 150 din na iznos predmeta .  

Postexpres 300 din 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.