slika
slika
slika
1 od 3

Antilop (Maslinasti) Muški kožni Novčanik

2.000 din

Subotica
Novo
3.725
44
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Daroteka
Član od 25.01.2012.
kp izlog

Muški novčanik je izrađen ručno tradicionalnom tehnologijom starog zanata od kvalitetne goveđe kože. Bojen je ručno prirodnim bojama za kožu talijanske proizvodnje. Sadrži jednu pregradu za novčanice i šest pregrada za kartice (mada se u svaku pregradu mogu staviti po dve kartice).
Prva slika je uzorak boje, dok na drugoj slici možete videti raspored džepova. Ukoliko umesto ove antilop (maslinaste) boje želite novčanik u nekoj drugoj boji, slobodno nas kontaktirajte, obzirom da Vam novčanik možemo izraditi i u zelenoj, crvenoj, bordo, braon ili sivoj boji.

Mana ovog novčanika je njegova trajnost, obzirom da se neće iscepati nakon mesec-dva dana nošenja, pa će izostati razlog za kupovinu novog radi praćenja modnih trendova (ali Vas to ne sprečava da isti takav poklonite nekoj dragoj osobi). Jedan korisnik se također požalio da je prilično tanak, pa ga ponekad ne oseti u džepu i primoran je uvek ga puniti većom količinom novca.

Dimenzije zatvorenog novčanika: 10 cm x 9 cm.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Sertifikat starog zanata sa poslednje slike nije na prodaju. On je tu samo kao potvrda našeg umeća : )

Za više kupljenih artikala poštarinu plaćate samo jednom, tako da Vam preporučujemo da pogledate i ostale naše predmete.

Za avansnu uplatu na bankovni račun postoji mogućnost slanja preporučenom pošiljkom, pri čemu je cena poštarine 70,00 dinara.

Za slanje pouzećem poštarina iznosi 130,00 dinara za slanje vrednosnim pismom ili 193,00 dinara za slanje PostExpressom (Danas za sutra do 19:00). U oba slučaja Pošta naplaćuje i proviziju za uplatu novca na naš račun u minimalnom iznosu 45,00 dinara.

V E L E P R O D A J A

Ukoliko ste vlasnik knjižare, daroteke ili bilo kojeg tipa prodavnice u čiji asortiman bi se mogla uklopiti roba koju nudimo, slobodno nas kontaktirajte za detalje oko veleprodaje.

ID Oglasa: #56457061
Informacije

Za više kupljenih artikala poštarinu plaćate samo jednom, tako da Vam preporučujemo da pogledate i ostale naše predmete.

Cena poštarine iznosi 280,00 dinara kurirskom službom PostExpress, odnosno besplatna je za kupovinu preko 3000,00 dinara.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.