slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Dupont novčanik Hamfri Bogart kožni novčanici original

149 €

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
6.077
69
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ilija
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

Original Dupont kožni novčanik 6cc, dobijen na poklon iz Francuske, nikada korišćen.

Uz novčanik se dobija original kutija, papiri, garancija i svilena ukrasna marama sa Dupont logotipom (koju možete naći samo kod originala). Takođe uz novačanik se dobija i original Dupont ukrasna kesa tako da je ovaj novčanik savršen za poklon.

Ovaj novčanik je savršena kombinacija elegancije i casual stila. Jedan je od najpopularnijih modela Iconic Dupont kolekcije.

Iconic kolekcija je inspirisana Humphrey Bogartom koji je bio jedan od stalnih kupaca ST Dupont aksesoara. U čast ovog legendarnog glumca Dupont je kreirao kolekciju „ Iconic“ koja odražava Bogart-ov elegantan stil.

Novčanik je ručno izrađen i sa prednje strane je presvučen bež pamučnim platnom dok je ceo novčanik urađen od prave kože u konjak boji. Novčanik je izuzetno lagan i lak za nošenje.

Sa prednje strane se nalazi prepoznatljivi Dupont logo a na desnoj ivici novčanika su tri platnene lente u bojama Francuske zastave. Sa unutrašnje desne strane novčanika ugraviran je ispis S. T. Dupont Paris 1872 u zlatnoj boji.

Novčanik ima 6 pregrada za kartice, 1 pregradu za novčanice i 2 dodatna džepa.

Cena novčanika u radnji je oko 25000din ili 250$ (pogledati zadnju sliku)

U ponudi imamo i najveći izbor originalnih Dupont upaljača kao i razne delove i aksesoare za Dupont upaljače.   

U poslednje vreme online shopovi i drugi prodavci nastoje da kopiraju naše oglase, što samo govori o atraktivnosti izbora aksesoara koje prodajemo. Mnoge pozitivne ocene i komentari zadovoljnih kupaca su nam motiv da nastavimo da našu ponudu učinimo još akraktivnijom i pristupačnijom za sve naše kupce!

Crypto - mogućnost plaćanja Criptom / Kriptom u USDT, BTC, ETH, BNB i drugim coinima, kao i mogućnost unovčavanja.



Novčanik pre kupovine možete pogledati i uveriti se u njegov kvalitet što nije slučaj kod drugih prodavaca.  

Takođje, novčanik je moguće preuzeti i lično ukoliko se u Beogradu, i samim tim se ne izlažete dodatnom trošku poštarine kao što je slučaj kod kupovine preko online shopova koji robu isključivo šalju poštom.  

Za razliku od drugih prodavaca i on-line shopova koji isključivo imaju samo replike u svojoj ponudi a koje pritom prodaju po veoma visokim cenama, u našoj ponudi možete naći veliki izbor originalnih stvari po pristupačnim cenama.

Pogledajte i ostale naše oglase, u ponudi imamo veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.  O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora artikala svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #92130866
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.