slika
1 od 1

Xplore daljinski upravljač XP2281 crni

1.190 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
24
1
pre 14 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi
Šifra: vt-1XP2281  

Univerzalni daljinski upravljac, ergonomski dizajn sa velikim tasterima, univerzalni za 8 razlicitih uredjaja, kompatibilan sa TV, DTT, satelit, cable, VCR, CD HiFi, vrlo jednostavan za koriscenje, kompatibilan sa razlicitim brendovima, do 12m udaljenosti.

  Garancija

24 meseci

Karakteristike

Ergonomski dizajn sa velikim tasterima
Univerzalni za 8 razlicitih uređaja
Vrlo jednostavan za korištenje
Kompatibilan sa razlicitim brandovima
Do 12m udaljenosti
Radi sa: 2×1,5V LR 03 AAA bateri

Opis

8in1 je univerzalni daljinski upravljač koji omogućava da kontrolišete do 8 razlicitih uređaja. Kompatibilan sa TV, DTT, satelit, cable, VCR, CD HiFi, i još mnogo toga…
Kontroliše više od 1800 bren



Proizvod je nov i nije korišćen

Cena je po komadu

Šaljem brzom poštom na teritoriji cele Srbije
ID Oglasa: #116497296
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.