slika
slika
1 od 2

DVB T2 Risiver NET 500

2.500 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
1.203
9
pre 15 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.

Dual band Risiver DVB-T2 i DVB-T1 receiver. Ta stvar je jako bitna za gradjane koji imaju mogucnost prijema iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Madjarske, jer navedene zemlje koriste DVB-T1 televiziju.

Pored odlicnog prijema DVB-T i DVB-T2 signala, brzog prebacivanja sa kanala na kanal bez cekanja, jako lepog i preglednog menija i odlicno odradjenog software.

Ovaj Set Top Box prijemnik je JEDINI NA TRZISTU koji ima sve moguce komande na uredjaju za pun pristup opcijama prijemnika.

To je jako bitno ako vam se daljinac iz nekog razloga pokvari ili jednostavno daljinac zagubite na neko vreme.

Sa ovim uredjajem prakticno vam i daljinac nije potreban, jer sve komande imate na samom receiver-u. cak i pretraga i memorisanje kanala

ID Oglasa: #68357939
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.