slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sunrise entone Amulet 400 receiver player

1.000 din

Mali Zvornik
Korišćeno
Dostupno odmah
483
3
pre 10 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nebojsa 0649371044
Član od 16.08.2020.
Prodajem Sunrise entone Amulet 400 receiver koji mi je stigao sa robom iz Svajcarske. Nisam siguran ali cini se da ima unutra Hard Disk. Cuje se kao da okrece ali ne garantujem da se sigurno nalazi unutra.

Kada se spoji na TV daje sliku ali izbaci problem koji je prikazan na jednoj od slika. Nisam se puno ni interesovao oko ovog uredjaj jer ne znam ni cemu bas sluzi.




Adekvakvatno pakovanje je iskljucivo na odgovornost mene koji pakujem predmete! UPRAVO ZBOG TOGA ZA STETY PRILIKOM TRANSPORTA LICNO ODGOVARAM!  
Licno preuzimanje u Malom Zvorniku ili dva do tri puta mesecno dolazim u Novi Sad, pa je moguce licno preuzimanje u Novom Sadu / Rumi / Sapcu / Loznici ili bilo gde na relaciji Mali Zvornik - Novi Sad.  
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Kontakt porukom preko KP-a,  
ili 
Kontakt telefon:  0649371044 (SMS, Poziv, Viber ili WhatsApp)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

ID Oglasa: #100247439
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.