slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

RTU5035 gsm prekidač i alarm, kontrola sms porukom i pozivom

6.299 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
421
16
pre 3 dana
Odgovara na 51% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dragana
Član od 25.06.2013.
Svi oglasi

Prodajem nov i nekorišćen RTU5035 industrijski GSM modul za daljinsko upravljanje i otvaranje kapija, roletni, rampi, garažnih i drugih vrata; sistema za parkiranje automobila; za daljinsko zalivanje,  paljenje svetla,  grejanja i svih drugih električnih uređaja. Pored toga, može se koristiti i na mestima koja zahtevaju daljinsko uključivanje / isključivanje sistema,  mašina ili opreme BESPLATNIM pozivom sa mobilnog telefona. Samo nazovite broj u prekidaču, tada se pregrada ili vrata otvaraju, ili se mašina uključuje ili isključuje pomoću GSM Gate Opener-a. Nema troškova poziva, GSM Gate Opener odbija poziv sa odobrenog broja, a zatim sprovodi akciju UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE. Štaviše, RTU5035 poseduje 2 digitalna ulaza za senzore vrata, senzore kretanja i druge senzore za zaštitu prozora i vrata. Kada se bilo koji od ulaza aktivira, pokreće sirenu ili uključuje svetlo. U međuvremenu, RTU5035 će vlasnicima odmah poslati SMS upozorenje. Ovo je vrlo korisno rešenje sa niskim troškovima za zaštitu Vaše imovine. Dodavanje ili uklanjanje korisnika se vrši SMS komandom. Može raditi u globalnim GSM mrezama. Nema potrebe za daljinskim upravljačem ili tasterima za različite korisnike. Za prepoznavanje koristi identifikaciju poziva, umesto uspostavljanja veze (uređaj prepozna da ste ga pozvali, ali se ne javlja nego izvrši komandu i prekine vezu, čime se ostvaruje značajna ušteda). Maksimalan broj telefona u memoriji je čak 999. Pozive sa nepoznatih brojeva će ignorisati. Lako se koristi. Obaveštenje o izdatoj komandi se šalje SMS porukom vlasniku (ili ovlašćenom korisniku), koji zatim mogu kontrolisati rad releja po želji. Jedan izlaz sa relejem 6A / 240VAC za povezivanje prekidača vrata ili mašina. GSM GPRS relejna sklopka odbija poziv sa ovlašćenog broja, a zatim sprovodi UKLJUČENJE / ISKLJUČENJE na prvom zvonu. Ovo nije wi fi uređaj, potrebno je samo imati samo telefonski signal tamo gde se uređaj nalazi. Ne podržava kodirane kartice.

 

·         Opseg frekvencije: Quad band 900/ 1800 MHz.

·         Komunikacioni protokol: GSP PHASE 2/2+

·         Signal: 2G.

·         Antena: 50 Ω ; SMA interfejs za antenu.

·         Potrošnja: 12V ulaz, prosečno 25mA, maksimalno 50mA.

·         Napajanje: Standardni adapter 12V DC 1A.

·         Snaga / Napon izlaznog releja: 6A/ 240V AC

·         Radna temperatura: -10° C ~ +60° C.

·         Temperatura skladištenja: -20° C ~ +60° C.

·         Vlažnost vazduha: 10% - 90% relativne vlažnosti, bez kondenzacije.

·         Dimenzije: 95 x 66 x 25 mm, visina antene je 114mm.


Uz pomoć ovog kontrolera mozete daljinski - pozivom preko mobilnog telefona da:

·         otvarate/zatvarate: kapiju, vrata, vrata od garaze, rampu, roletne. . .

·         kontrolišete druge elektricne aparate, svetla. . .

·         Radi na svim mrežama, svuda gde ima signala. Nema limita u daljini.

·         Nema troškova na SIM kartici jer ovaj kontroler radi po principu prepoznavanja broja telefona, i to ga aktivira, nakon čega će vam odbiti poziv.

·         Pozive sa nepoznatih brojeva će ignorisati

·         Dodavanje novih brojeva/korisnika se vrši pomocu SMS poruke

·         Nema potrebe za daljinskim upravljačima za svakog korisnika

·         Moguće je konfigurisati do 999 korisnika po uređaju

·         Dva digitalna ulaza za senzor vrata, senzore pokreta ili druge senzore za zaštitu vaših vrata i prozora. Kada se bilo koji od njih aktivira poslaće SMS poruku upozorenja i odmah pokrenuti sirenu

·         Jedan izlaz sa relejem 6A/240VAC za povezivanje prekidača vrata ili mašina

·         Akcija releja će vratiti vlasniku SMS potvrdu, ovu funkciju korisnik može uređivati

U pakovanju dolaze:

·         GSM Kontroler RTU 5024;

·         GSM Antena;

·         kartica sa kodom za skidanje aplikacije za telefon.

Kontrola električnih uređaja pomoću poziva  telefonom kroz bilo koju mrežu VIP, Telenor, MTS ili iz inostranstva pozivanjem broja koji se stavi u uređaj. Nema troškova prilikom pozivanja uređaja. Može se memorisati do 999 korisnika. Relej je 3A a ukoliko je potrebno kontrolisati uređaj veće snage stavlja se jači relej, sklopka. Uređaj se napaja sa dc 12V. Lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu i u Rumi a za ostala mesta šaljem brzom poštom.  

ID Oglasa: #135748274
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.