slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

IWC Schaffhausen Portugieser Chronograph muski sat teget

155 €

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
4.415
60
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Илија
Član od 06.08.2017.
Svi oglasi

Nov luksuzni IWC Schaffhausen ručni sat.
Model Portugieser

Portugieser Chronograph jedan je od najpoznatijih IWC Schaffhausen modela.

Godine 1938. dva portugalska trgovca Rodrigues i Teikeira došli su u IWC i zatražili posebno veliki i precizan ručni sat. Sledeći ovaj zahtev, IWC je napravio veliki ručni sat zasnovan na mehanizmu za džepni sat.  

Godine 1993. IWC je napravio novi „ Portugieser“ sat,   Jubilee, kao ograničeno izdanje koje je u potpunosti odgovaralo originalnom dizajnu. Nakon oduševljenja javnosti, IWC je 1995. godine napravio još jednu ograničenu seriju Portugieser koristeći ažuriranu verziju originalnog mehanizma za džepni sat.

Kućište je 42mm, i prekriva ga anti reflex safirno staklo. Cifer je plave boje sa karakterističnim IWC Schaffhausen dizajnom.

Narukvica sata je od prirodne kože u teget boji, sa prepoznatljivom IWC Schaffhausen kopčom.

Od fukcija sat poseduje, Chronograph, 1/4 seconds counter, 30 minutes counter.

Sat poseduje sve logotipe i serijski broj koji nećete naći kod jeftinih kopija a i sam kvalitet izrade je dosta bolji od jeftinijih modela.  


Za razliku od drugih sličnih satova koji se mogu naći na tržištu a pritom su i skuplji, ovo je najkvalitetnija mirror 1/1 KLON AAA R vrhunske izrade, koju možete nabaviti po najpristupačnijoj ceni.

Sat je vrlo elegantan i prelepo izgleda na ruci.  

Pogledajte i ostale oglase, u ponudi je veliki izbor luksuznih predmeta i aksesoara za sve ljubitelje elegantnih stvari.

O kvalitetu i ekskluzivnosti izbora aksesoara svedoče mnogi pozitivni komentari zadovoljnih kupaca.

ID Oglasa: #124124161
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.