slika
1 od 1

SONY HTS400 soundbar 2.1 330wati novo na stanju

280 €

Beograd | Vračar
Kao novo - nekorišćeno
8.598
32
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miki
Član od 24.02.2013.
kp izlog

NOVO ! ! ! NOVA   SERIJA SOUNDBAROVA ZA 2023-2024 GODINU ! ! !          

POGLEDAJTE CEO ASORTIMAN PROIZVODA KLIKOM NA KP IZLOG DESNO ISPOD BROJA TELEFONA ! !

  POZOVITE . . . .         061/226-46-48 . . . . . . 061/226-46-48 . . . . . MIKI . . . . .    

 

Garancija na sve uređaje je 1 godine, koja se ostvaruje u Beogradu.  

Lično preuzimanje ili besplatna dostava u Beogradu, ili slanje proverenom, pouzdanom i sigurnom kurirskom službom, za kupce iz unutrašnjosti.

Pogledajte sve moje oglase ili posetite moj KP izlog i pronaćićete sigurno nešto po vašoj želji, hvala na poverenju i srećna kupovina ! ! !    

Srednji kanal za jasan dijalog Slušaj kristalno jasan dijalog zahvaljujući zvučniku posebno namenjenom srednjem kanalu. On obezbeđuje uravnotežen zvuk s jednog na drugi kraj prostorije i predivno se uklapa u tvoju garnituru za kućnu zabavu.   Moćni bas tamo gde tebi treba Ne dozvoli da kablovi smetaju tvom basu. Postavi Soundbar zvučnik sa bežičnim niskotoncem bilo gde u prostoriji i okruži se moćnijim, dubljim basom. Zvuk optimizovan za različite sadržaje Soundbar zvučnik automatski analizira izvore zvuka i optimizuje zvuk prema određenom sadržaju. Bez obzira da li je u pitanju bučna atmosfera na utakmici ili drama sa tihim dijalozima, možeš slobodno da se osloniš na najbolji Soundbar zvučnik koji pruža jasan zvuk za najbolje gledanje televizije. Proširenje surround zvuka Funkcija Samsung Surround Sound Expansion proširuje područje za slušanje bočno i na gore, tako da dobijaš ravnomeran zvuk. Sada možeš da uživaš u sjajnom zvuku i neverovatnim surround efektima. Bežično strimovanje muzike Samsung Soundbar koristi Wi-Fi i Bluetooth vezu radi lakog bežičnog povezivanja sa drugim uređajima. Uživaj u muzici sa svog mobilnog uređaja u vrhunskom kvalitetu zvuka gde god da si i bez ikakvih žica.

6 Speakers, Power 330W
2.1. Ch Surround Channel
Frequency Range 42Hz-20kHz
Wireless Active Subwoofer
Center speaker
SWA-8500S kompatibilan
4 sound modes, Smart Sound, Game mode
AAC, MP3, WAV, OGG decoding format
Bluetooth 2.1 version
1 Audio Input, 1 Optical Input. 1/1HDMI Inpiut Output
Virtual Surround Sound
Charcoal Black color
USB Music Playback
 
POZOVITE . . . .         061/226-46-48 . . . . . . 061/226-46-48 . . . . . MIKI . . . . .    

Sve što Vas zanima pitajte, potrudiću se da Vam odgovorim u što kraćem roku, pogledajte sve moje oglase ili kp izlog i pronađite sve što vam je potrebno, hvala na ukazanom poverenju i srećna kupovina.

ID Oglasa: #11298854
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.