slika
slika
1 od 2

Chromecast ULTRA 4K

1.950 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
1.417
21
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saska Cvetkovic online
Član od 12.01.2013.
Svi oglasi
Chromecast ULTRA 4K - Najbolji mogući kvalitet za TV
Stream do 4K Ultra HD i HDR 4K Ultra HD & HDR
Bolji način za prenos 4K video zapisa na televizor (samo za TV, a ne za prenosne računare)
Stream do 4K Ultra HD i HDR 4K Ultra HD & HDR omogućava oštriju sliku i dublje boje. Čak i bez 4K televizora, Chromecast Ultra pruža najbolji mogući kvalitet slike za vaš televizor.
Veće brzine striminga i pouzdanija povezanost. Ubrzajte učitavanje i uglađenije strimovanje. Dolazi sa ugrađenim opcionim Ethernet adapterom za spore ViFi veze. Gledajte sadržaj iz hiljada omiljenih mobilnih aplikacija Uživajte na IouTubeu i otkrijte hiljade aplikacija na chromecast. com/apps
Podesite Chromecast Ultra u 3 jednostavna koraka Chromecast Ultra je super jednostavan za podešavanje. 1. Uključite Chromecast Ultra u televizor i napajanje. Zatim posetite chromecast. com/setup 2. Povežite telefon, tablet ili laptop na istu ViFi mrežu kao i vaš TV. 3. Dodirnite dugme Cast u aplikaciji sa omogućenom Cast za striming sadržaja sa telefona na televizor.  
ID Oglasa: #112607378
Informacije

0600226411 POZIV, SMS

0616261680 VIBER  za fotke i pismenu komunikaciju ISKLJUCIVO

Saljem Bexom u roku od 1-3 dana.  

Dostava je 367din za placanje pouzecem.  

Troskove slanja na reklamaciju snosi kupac (200din postom), ako je opravdana saljem zamenu o svom trosku ili vracam novac uz dogovor i po izboru kupca.

Za vece kolicine niza cena, .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.