slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

LED&LCD&Smart televizori od 22do55inča

Kontakt

Loznica
Korišćeno
Dostupno odmah
23.301
125
pre 4 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Raf-Tv(I Još Što Šta)
Član od 28.01.2017.
Svi oglasi

Prodaja polovnih LED, SMART i LCD televizora razlicitih dimenzija od 19 do 55inca različiti proizvodjaca/Samsung, Lg, Sony, Philips, Blaupunkt, Grundig, Toshiba, Panasonic, Telefunken, Sharp/ svi televizori su uvoz iz Nemačke. Svaki televizor je pre pustanja u prodaju podvrgnut detaljnom sedmodnevnom testiranju od strane strucnog lica i tek po dobijanju zelenog svetla da je tv u potpunosti funkcionalan stavljaja se u prodaju. Cilj mi je da kao mušterija budete zadovoljni jer od zadovoljne mušterije nema boljeg kupca. Cene su pristupačne za svačiji džep. Mogucnost narucivanja televizora po vasoj zelji. Garancija na ispravnost. Saljem kurirskom sluzbom po dogovoru oko uplate, postexpresom ili licno preuzimanje u V. LESNICI(Loznica). . .
Molim kupce da pre kupovine detaljno pročitaju oglas, televizori su polovni, neki su u extra stanju(većina) a neki su sa tragovrma korišćenja, što se obavezno naglasi. .

Šaljem slike na viber.0692430275. Celokupnu moju ponudu mozete videti klikom u "SVI OGLASI". .

ID Oglasa: #55346389
Informacije
Garancija važi na svaki uredjaj ako je navedeno u oglasu. Ukoliko se desi kvar u garanciji ja kao prodavac sam dužan da vam uredjaj zamenim za drugi, da vam otklonim kvar na istom. . novac se nevraća. .

Što se tiče slanja Tv uredjaja kurirskim službama na svaki tv do 40inča ja snosim odgovornost, preko 40 inča kupac snosi odgovornost. .

Maximalno zaštićeno. . .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.