slika
slika
slika
1 od 3

BN41-02358A , BN94-08202C - glavna ploča za tv samsung

3.500 din

Temerin
Korišćeno
143
0
pre 8 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ђuro online
Član od 26.02.2014.
Svi oglasi

 

ispravna ploča skinuta sa tv samsung UE32J4000  ( razbijen panel ) pre nego poručite dobro proverite da li vam deo odgovara , iste oznake nisu garancija da će vam odgovarati , uzmite u obzir sa kojeg modela tv-a je skinuta ? , koji panel je bio ugrađen u tv ? , pogledajte fotografije u prilogu , u slučaju da vam deo ne odgovara ,  ne prihvatam mogućnost da ga vratite , ugrađivanje dela na neodgovarajuće mesto može izazvati njegovo oštećenje ,   sve troškove slanja u bilo kojoj situaciji snosi kupac , ako mislite da nisu ispunjeni uslovi koji su navedeni u opisu oglasa , u obavezi ste da nakon najduže 3 dana po primitku pošiljke reklamirate , nakon isteka tog roka ne prihvatam prigovor , pročitajte i  “ informacije  “ ispod opisa oglasa ,   kontakt obavezno porukom na Kp

148

ID Oglasa: #111694910
Informacije
Šaljem postekspresom ili D-ekspresom , sve troškove slanja snosi kupac , u slučaju reklamacije i ako vraćate pošiljku , to radite na sledeći način : šaljete je bez otkupnine i vi plaćate poštarinu , kad ja pregledam pošiljku , uplaćujem vam post-netom iznos otkupnine umanjenu za troškove usluge . Ako uradite drugačije odbijam da preuzmem pošiljku .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.