slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Nosac za TV Televizor Nosac Nov nosac za TV

4.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
5.672
77
juče
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Visoko kvalitetan model izuzetno dobro uradjen, Sinski nosaci se montiraju na televizor i kace na plocu nosaca. Mnogo bolji i sugurnije uradjen model u odnosu na obicne nosace televizora.  
Polu profesionalni zidni nosac televizora namenjen za televizore koji stoje na vecim visinama, a moze da se koristi i za televizore koji stoje na manjim visinama. Sa ovim nosacem moguce je podesavati okrenutost televizora u odnosu na nosac na levu ili desnu stranu do ugla 180 stepeni, odmaknutost od zida do 50cm, kao i podesavanje ugla na gore ili dole do 15 stepeni.  
Namenjen je za televizore od 26 do 52 inca, maksimalne tezine 50 kilograma, moguce ga je ugraditi na sve televizore jer ima dve sine za kacenje koje se stavljaju na televizor, tako da kod njega ne postoje prepreke po pitanju raspona rupa za kacenje. Pokriva sve rupe do 400x400mm.  
Izuzetno laka montaza, u kompletu sa njim dobijate i uputstvo, nosac, dodatke za kacenje i srafove za montazu.  
U odnosu na druge jednorucne nosace ovaj nosac je mnogo tezi i jaci i ima potpuno nov sistem kacenja. Kod ovog nosaca postoje dva nosaca koji se stavljaju na televizor sa zadnje strane, a posle toga se zakace brzo i lako na plocu nosaca, cineci ceo sistem vezivanja mnogo cvrscim i jacim.  

Preporuka za skuplje televizore koje stoje u privatnim kucama, ali i televizore koji se nalaze u poslovnom prostoru ili u hotelskim sobama. Na poslednjim slikama kako izgleda kada ljudi kupe dobar televizor, a ustede na nosacu.  

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .  

ID Oglasa: #68278227
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.