slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Muzičke linije,LED&LCD televizori po povoljnim cenama

Kontakt

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
12.291
100
pre 7 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Raf-Tv(I Još Što Šta)
Član od 28.01.2017.
Svi oglasi

LED, LCD, Smart polovni televizori razliciti veličina po veoma povoljnim cenama. Svi televizori i muzicke linije su uveženi iz Nemačke. Svaki uredjaj je pre puštanja u prodaju podvrgnut detaljnom sedmodnevnom testiranju od strane stručnog lica i tek po dobijanju zelenog svetla da je u potpunosti funkcionalan stavlja se u prodaju. Cilj mi te da kao mušterija budete zadovoljni jer od zadovoljne mušterije nema bolje preporuke. Mogućnost narudžbine uredjaja  po vašolj želji. Napomena: TELEVIZORI NISU NOVI(al su maximalno očuvani). Takodje i muzicke linije maximalno istestirane. Cene se krecu u rasponu od 25 evra pa na vise, tako da za male pare mozete da dobijete liniju koja cita Mp3, Usb i koja sadrzi radio tjuner(vecina ima Usb i Aux). Saljem kurirskom sluzbom, postexpresom(maximalno upakovano i zasticeno) ili licno preuzimanje u V. LESNICI(loznica). NAPOMENA: nešto sa tih slika nije na stanju ali na ima još dosta što nije ubačeno. Šaljem slike na viber.0692430275. HVALA. . .

ID Oglasa: #55431673
Informacije
Garancija važi na svaki uredjaj ako je navedeno u oglasu. Ukoliko se desi kvar u garanciji ja kao prodavac sam dužan da vam uredjaj zamenim za drugi, da vam otklonim kvar na istom. . novac se nevraća. .

Što se tiče slanja Tv uredjaja kurirskim službama na svaki tv do 40inča ja snosim odgovornost, preko 40 inča kupac snosi odgovornost. .

Maximalno zaštićeno. . .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.