slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Apsolutni Hit u Ugostiteljstvu Rollie !

30 €

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
3.151
53
pre 15 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran online
Član od 22.07.2009.
Svi oglasi

HIT ! HIT ! HIT !   Apsolutni Ugostiteljski HIT u Svetu !           UREDJAJ ZA PRAVLJENJE  OMLETA NA STAPICU sa 1000 kombinacija !      

Novi svetski hit "Eggmaster Rollie", dobro poznat u Severnoj Americi i distribuiran tamo pod markom "Rollie", posebno je pogodan za fast food, pizzu, giros, kafanama i restoranima. Rollie je idealan za kancelarije i kućnu upotrebu.

SNAGE : 210 W,   Termostat, Unutrasnje dimenzije   i DIMENZIJE GOTOVOG PROIZVODA: 18 sm x 3 sm, GARANCIJA 12 Meseca !  

Sa Uredjajem za  jaje na štapu "Rollie Eggmaster", za samo nekoliko minuta i samo tri koraka vas dele od ukusnim kulinarskim iznenađenjem! Polomite jaje, sipajte  u masinicu Rollie jaje i sačekati.

" Rollie Eggmaster " - inovacije u kuhinji ! RoliEgmaster - Tehnologija " vertikalni roštilj " -uređaj s non-stick teflon premazom , koji za samo nekoliko minuta kuva jaje na štapu . I ne samo . . . . Ostale namirnice koje se mogu pripremiti Rollie Eggmaster su : pizza peciva , tortilje , burritosa , sve vrste omeleta , palačinke i neke poslastice . Rollie Eggmaster je novi kuhinjski izum , čije korištenje ne zahtijeva prethodno znanje i savete . Kao poklon od buduće uloge Eggmastar cilindrični uređaj je u stanju da za veoma kratko vrieme   pripremi razna jela pričvršćena na STAPIC i pogodan za koriscenje . U slučaju jajeta ,   se svodi na to slomiti , sipati i čekati . Kad Egmaster obavi svoju magiju , izadje toplo i spremno za pojesti jaje na štapu . Instrument za jaje štap " Rollie Eggmaster " je sa non - stick teflon premazom za lako čišćenje i održavanje . Uštedite vreme ! Samo nekoliko minuta u Raleigh Egmastar imacete savršen omlet ili jaje kolač na štapu ! Tri jednostavna koraka između vas i vašeg ukusnog jaje na štapu : razbiti , sipati i čekati                                                           

3 KOM. ZA 79   €                                                           
Iskopirajte Link i obrisite ramak gde se nalazi i pogledajte video na Yo

ID Oglasa: #48826814
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.