slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rostilj na postolju 1000x700 NOVO

Kontakt

Surčin
Kao novo - nekorišćeno
383
4
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip Tosic
Član od 23.04.2019.
Svi oglasi

Svi proizvodi su proizvedeni u nasoj firmi. Nasa firma broji 20+ godina iskustva u proizvodnji ugostiteljske opreme za sve vrste objekata(restorane, hotele, fast food restorane, poslasticarnice, kafice, markete, mesare, pekare. . . ). Nase ekipe vrse izlazak na teren radi konsultovanja i pruzanja idejnog resanja za vase objekte. Za vise informacija nas kontaktirajte 069/4455-631 ili nam pisite na mejl- office. tosic@gmail. com

 

 

Izrada rostilja po vasim dimenzijama i zahtevima.

Linijski rostilj:
Spoljne dimenzije: 1000x700x850mm
Dimenzije ploce: 800x500mm
Napajanje: butan/zemni gas
- Sadrzi krilna vrata
- Zatvorene bocne stranice

 

Svaki proizvod ima garanciju godinu dana i obezbedjen servis nakon isteka garancije. Obezbedjujemo transport nasih proizvoda do vas. Svi standardni proizvodi su uvek na lageru spremni za licno preuzimanje. Ukoliko zelite da vam se paket posalje, sutradan je proizvod na vasoj adresi!

 

-Pogledajte ostale oglase nase kompletne ponude ugostiteljske opreme

-Za video prikaz svih nasih proizvoda posetite nas na ig- @ugostiteljskaoprema. tosic

 

ID Oglasa: #125855798
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.