slika
1 od 1

Magično svetleće ćebe - magic blanket

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
148
1
pre 2 dana
Odgovara na 54% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vip Shop - 0612900392
Član od 23.11.2020.
Svi oglasi
Novo, originalno fabričko pakovanje!

Magično svetleće ćebe - magic blanket

Fenomenalan poklon za mališane svih uzrasta! Izrađeno do savršenstva sa visokokvalitetnim 100% poliesterom od mikrovlakana za trajnu upotrebu. Izuzetno mekano. Jedinstven svetleći dizajn

Ćebe ima neverovatan dizajn koji ga čini savršenim za noć i stvara prelepu atmosferu u vašoj spavaćoj sobi. (Jednostavno ga izložite jakom izvoru svetlosti ili sunčevoj svetlosti 10-15 minuta da apsorbuje svetlost).

Vrhunski kvalitet Pahuljasta struktura tkanine je otporna na mrlje i zadržaće mekoću čak i nakon nekoliko pranja. Nikada vas neće svrbeti ili iritirati. Savršeno za decu i osobe sa osetljivom kožom. Nasmejte i obradujte voljene osobe! Ovo ćebe je savršen poklon za svaku priliku!

Uputstvo za pranje - Prekrivač od mikrovlakana ne samo da se može prati u mašini, već se neće ni osipati, ni izbledeti, a nakon pranja će normalno sijati. Ne preporučuje se sušenje u mašini za veš, peglanje, izbeljivanje ili hemijsko čišćenje.

Dimenzije 130x150cm

Dostupne boje: Roza i siva

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Svi artikli su novi i dolaze u originalnom fabričkom pakovanju!  
* U ponudi imamo još mnogo drugih proizvoda koje možete videti na našem kp izlogu.  
* Na tri ili više poručenih artikala besplatna dostava!  
* Molimo Vas da pre kupovine proverite dostupnost artikla!
* Garancija

Ukoliko želite da poručite ovaj artikal, pošaljite poruku preko KP, ili na broj (0612900392) putem SMS, WhatsApp ili Vibera sa Vašim podacima:  

  • Ime i prezime
  • Ulica i broj
  • Mesto i poštanski broj
  • Kontakt telefon
ID Oglasa: #130206091
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.