slika

Memory anatomski jastuk

1.950 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd
852
6
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Uros
Član od 28.06.2015.
Svi oglasi

Memory anatomski, anatomski jastuk od memorijske pene.
Obezbedjuje bolji i zdraviji san, podrzava pravilno drzanje kicme, umanjuje i otklanja bolove u vratu, ledjima i ramenima, idealno prati konture glave i vrata, ublazava pritisak na dodirnim tackama, autenticna memorijska pena, ima antialergijska i antibakterijska svojstva.
Izgradjen je od memorijske pene ili visokoelasticne pene, koja je nezamenljiva u medicini. Gornji deo jastuka je specijalno profilisan prema idealnim konturama glave i vrata kojima se precizno prilagodjava reagujuci na pritisak i telesnu toplotu. Jastuk omogucava znatno bolju cirkulaciju u predelu vrata, obezbedjuje miran i pravilan san, a posebno projektovane ivice daju idealnu potporu vratu cime se otklanjaju i sprecavaju bolovi koji kod obicnih jastuka nastaju nepravilnim polozajem glave.
Nakon upotrebe, jastuk se vraca u prvobitan polozaj.
Ima skidajucu navlaku koja je antialergijska, antibakterijska i vodoperiva.
Dimenzije: 33x50x11/9 cm.

Gočka 59d (Vidikovac, pored Doming-a)
0653637710

ID Oglasa: #80590502
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.