slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

HIT silikonski kalup za palačinke, jaja i omlete

399 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
646
21
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Novo ! Uvoz iz UE. Original !

 

silikonski kalup za palačinke, jaja i omlete za jednostavno pečenje i prženje u tiganju ili plehu. Jednostavan i lak za upotrebu , bez prskanja i prosipanja po šporetu . Postavite kalup na dobro zagrejan i podmazan tiganj, zatim ubacite smesu u kalupe. Nakon desetak minuta pečenja, vaš proizvod je fino oblikovan i spreman za služenje.

Silikonski kalup možete sasvim bezbedno podignuti i okrenuti kako biste i drugu stranu ravnomerno ispekli . Silikonski kalup je otporan na visoke temperature . Kalup se ne lepi za podlogu , jednostavan je za održavanje , možete ga prati ručno ili u mašini . Izvanredan je za pravljenje Američkih palačinki , pečenje omleta od jaja , čips krompiriće , mini sendviče i slično. Prečnik pregrada je 75 mm. Pogodno je za tiganje prečnika 26 cm i veće .  

Flippin Fantastic silikonski kalup za palačinke, jaja i omlete za - za precizno i znatno lakše prženje i pečenje smesa u tiganju ili plehu 
 

Karakteristike:  

  • Kalup komotno staje u tiganje prečnika 26cm i veće 
  • Eco material, lako se održava
  • Otporan je na ekstremno visoke temperature do čak 450° C 
  • Jednostavan za upotrebu, bez prskanja i prosipanja smesa,  ne lepi se za sud u toku i nakon upotrebe i isti se može prati ručno ili u sudo-mašini  
  • Pogodan za pravljenje Američkih palačinki, jaja na oko, dekorativnih pita, Onion Ring zalogaje od pohovanog luka, obostrano pečene omlete od jaja, čips krompiriće, mini sendviče, itd.  

 Samo u Alex Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br. 0692217771, sa Vašim podacima:

 Ime i prezime.

Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 150-290din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

 

 

ID Oglasa: #93260837
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.