slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

EGLO 88843 - kvalitetna stona lampa

3.500 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
314
10
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

Potpuno nova i nekorišćena kvalitetna stona lampa EGLO 88843 u svojoj originalnoj kutiji sa dodatnom sijalicom. Masivno metalno postolje sa crnom staklenom kupolom. Dugački strujni kabel sa prekidačem na sebi. Standardno E14 sijalično grlo. Jako lepo i dekorativno izgleda i uklapa se u svaki moderan enterijer. Visoka je oko 40 cm, a stakleno senilo je prečnika oko 25 cm.

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.  

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ID Oglasa: #82616821
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.