slika
1 od 1

Tupperware silikon Fafli

2.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
220
7
pre 14 dana
Mici
Član od 20.03.2018.
Svi oglasi

Silikon je materijal koji podnosi temperature od -25C do + 220C pa kalupe možete koristiti u mikrotalasnoj ili tradicionalnoj rerni kao i u zamrzivaču za pripremu semifredda, sladoleda ili kremova. Podlogu i kalupe pre upotrebe ne treba podmazivati ili posipati brašnom. Lako se čiste, moguće ostatke nakon pečenja ćete lako odstraniti mekim sunđerom.  
Ispecite savršeno slatke i slane torte, pite, kolače, lepinje. . . Tupperware kalupi su jedini koji su licencirani i imaju oznaku EU da su potpuno zdravi i nisu štetni po zdravlje, kao mnogi koji se pojavljuju na tržštu.  
Perivi u mašini za sudje.  
Pogledajte i druge moje oglase.  
Šaljemo na adresu brzom poštom. Dostava je besplatna na porudzbine preko 5000 RSD (minimum 3 artikla poručena).  
Mozete poručiti na INBOX KP poruke, WATS UP ili VIBER.  

ID Oglasa: #87206678
Informacije
Šaljemo na adresu brzom poštom. Dostava je besplatna na porudzbine preko 6000 RSD.   Mozete poručiti na INBOX KP poruke, WATS UP ili VIBER.   
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.