slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

3 JUNGHANS stara mehanička sata br. 5 do 7

Kontakt

Korišćeno
Novi Sad
499
5
pre 6 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi

3 stara i kvalitetna nemačka mehanička sata-budilnika marke JUNGHANS. Sasvim lepo očuvani, kompletni, ispravni, lepo se navijaju, kuckaju i zvone. Deo su jedne velike kolekcije koja se rasprodaje zbog starosti vlasnika. Evo u nastavku pojedinačnog detaljnog opisa sa dimenzijama i cenama:  

5. JUNGHANS cavalier - stari nemački mehanički veker, lepo očuvan, kvalitetna metalna izrada sa staklom preko cifera. Kućište lepe žute boje, očuvano. Dimenzije su mu oko 10x9 cm.  
Cena mu je 1500 dinara

6. JUNGHANS leisetick - prilično stari i redak model nemačkog sata. Mehanički budilnik. Lepo kucka i zvoni. Normalno se navija.   Dimenzije su mu oko 10x9 cm. Cena mu je 2000 dinara.  

7. JUNGHANS cavalier - stari nemački mehanički veker, lepo očuvan, kvalitetna metalna izrada sa staklom preko cifera. Kućište lepe sive boje, očuvano. Dimenzije su mu oko 10x9 cm.  
Cena mu je 1200 dinara

Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.  

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

ID Oglasa: #74332416
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.