slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

ATLANTA Quartz - stoni budilnik-noćno svetlo

800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
472
2
pre 3 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 23.05.2010.
Svi oglasi
Potpuno nov i nekorišćen stoni sat-budilnik-noćno svetlo ATLANTA quartz u svojoj originalnoj kutiji. Sat je quartzni, ima pravo zvono kao stari vekeri. Ima dva svetla sa strane koja možete upaliti pritiskom na dugme sa gornje strane. Primetio sam da verovatno, jer dugo stoji i kada treba da zvoni, mora se malo prodrmati da krene, ima nešto poput elektromotora koji pokreće zvono. Kada krene radi super, i posle kada se upali ponovo radi, ali sutradan ga je opet trebalo prodrmati. .. možda je kontakt ili od stajanja. .. Dimenzije su mu oko 14x12x6 cm.  
Radi na dve AA baterije od 1.5V a može i na struju preko adaptera, nisam testirao.


Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.  

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
ID Oglasa: #87970325
Informacije

Ne šaljem kao CC paket, jer mi nije zgodno, šaljem samo Postexpres službom, eventualno Dexpres.

Članovima sa negativnim ocenama ili sa manje od 3 pozitivne ocene, šaljem nakon uplate na tekući račun, koji vam dam nakon dogovora.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.