slika
slika
1 od 2

Mop sprej BR-456- Čistač podova

1.750 din

Leskovac
Dostupno odmah
266
2
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mariva 0628311185
Član od 03.03.2013.
Svi oglasi

Sprej Mop čistač sa krpom, posudom  i sistemom za rasprašivanje tečnosti pogodan za sve vrste podova(laminat, parket, pločice). Ergonomska drška I ručno prskanje olakšavaju čišćenje svih delova prostorije. Napunite posudu vodom ili tečnošću za čišćenje i jednostavnim pritiskom dolazi do prskanja tečnosti, čime se podloga kvasi i olakšava čišćenje.
Ima mogućnost  rotacije četke za 180° čime prelazite iz ribanja u sušenje podova, sa grubljih podloga na glatke ili iz čišćenja u poliranje.
Krpa je dvostrana, lako se postavlja i izrađena od kvalitetnih materijala. Sa jedne strane nalaze se resice koje su pogodne za čišćenje grubljih površina i upornijih fleka, dok je druga strana krpe od finih vlakana koja su izuzetno efikasna na glatkim površinama i prilikom poliranja.

Karakteristike:

  • Microfiber krpa koja se skida radi lakšeg održavanja
  • Odvajajuća posuda za vodu
  • Sprej fukcija
  • Brzo sušenje, ne ostavlja tragove i mrlje na podu

Kontaktirajte nas u inboxu sa linkom ili nazivom artikla, željenom količinom i eventualnim dodatnim pitanjima. Potrebno je da ostavite ime i prezime, punu adresu i broj mob. telefona u poruci.

 

Robu šaljemo AKS kurirskom službom sa plaćanjem pouzećem ili možete kupljenu robu platiti na račun 160-5400101638240-69 (banca intesa) kako bi izbegli troškove otkupnine (80 dinara). Troskovi postarine iznose 320 dinara do 5kg i 450 dinara do 10kg. Svaki sledeci kilogram preko 10 kg se naplacuje 20 dinara po kilogramu

 

POGLEDAJTE SVE NAŠE PROIZVODE KLIKOM NA "KP IZLOG"

 

ID Oglasa: #103609121
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.