slika
1 od 1

Neopirox far bubašvabe 500ml

660 din

Čurug
Novo
461
10
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Proizvod sa kontaktnim i neurotoksičnim delovanjem
PRIMENA:
Za direktnu primenu - nanosi se prskanjem iz originalne ambalaže (tj. boce sa raspršivačem na mehanički potisak) na mesta gde prolaze štetni insekti, u pukotine zidova i podova i sl. Na površini gde su primećeni insekti proizvod se nanosi u količini od 50-80 ml (20-30 potisaka) u zavisnosti od brojnosti insekata i od vrste i tipa podloge. Na glatkim površinama: 50 ml rastvora (20 potisaka) po kvadratnom metru tretirane površine. Na neravnim površinama sa pukotinama: 80 ml rastvora (30 potisaka) po kvadratnom metru tretirane površine. U pukotine zidova, podova i sl. - proizvod isprsakti direktno u pukotinu. Tretirana mesta ne čistiti 2-3 nedelje. Za to vreme onemogućiti deci i kućnim ljubimcima pristup tretiranoj površini. Postupak ponoviti nakon 6 meseci.

CILJANI ORGANIZMI: Mravi, bubašvabe
AKTIVNA SUPSTANCA: Permetrin 0,8 %, rastvarač, etanol

PRE UPOTREBE PAŽLJIVO PROČITATI UPUTSTVO!

ID Oglasa: #66624147
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.