slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Veštačka trava širine 2m,debljine 1.6cm

20 €

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
13.041
66
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran
Član od 01.03.2010.
Svi oglasi
Veštačka trava

Pored uživanja u enterijeru, pobrinuli smo se da uživate i u svom dvorištu, bašti ili terasi. Ukoliko ste ljubitelj zelenila, veštačka trava je odlično rešenje. Izgleda identično kao prava, podjednako je prijatna, dugotrajna i nema zalivanja i košenja.

Osnovne prednosti veštačke trave su da je otporna na spoljašnje uticaje i sve vremenske uslove, ne apsorbuje vlagu, praktična je i ne zahteva dodatne troškove održavanja, za razliku od prirodne trave.

Pored toga što je vrlo praktično rešenje za uređenje Vašeg dvorišta, bašte ili terase, veštačka trava je prirodnog izgleda, a poseban akcenat stavljen je na svetlije nijanse trave, koja asocira na "svežu prolećnu travu". Boja ostaje intenzivna duži vremenski period i ne bledi na suncu, zahvaljujući specijalnim UV dodacima. Karakteriše je velika gustina i izuzetna mekanost.

Kako bi ste uživali u svom eksterijeru i upotpunili svoju oazu mira, bilo da je to dvorište ili terasa, napunite se idejama i pustite mašti na volju.


VEŠTAČKA TRAVA CAMPO 2M

Veštačka trava CAMPO, širine 2m, debljine 1.6mm namenjena za oblaganje terasa i dvorišta.
materijal PVC
DEBLJINA 1,6CM
BOJA  ZELENA
SIRINA ROLNE  2M
TEZINA 2kg/m2
Cena se odnosi na 1m2 . kv
ID Oglasa: #78039383
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.