slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

K2 Uredjaj Protiv Lajanja Pasa NOV Ultrazvucni Dreser AKCIJ

2.990 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
913
19
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
First Hand
Član od 05.06.2017.
kp izlog

Cene nisu fiksne, odredite ih sami! Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : )  

K2 Bark Ultrazvučni aparat protiv lajanja psa, potpuno NOV

 

Ovaj uredjaj  emituje zvuk, koji je psu veoma neprijatan i on prestaje da laje gotovo istog trenutka. Ovaj uredjaj je potpuno bezbedan po sve zivotinje, za razliku od nekih drugih, koji ih povredjuju.

 

Ovaj uređaj za kontrolu lajanja je efikasan trener pasa, za vašeg, ili komšijskog psa.  

 

Uređaj za kontrolu lajanja za spoljašnju, ili unutrasnju upotrebu ima 3 podesiva nivoa zvučnog opsega i režim testiranja: nizak domet, srednji domet, visoki domet, test režim (za proveru funkcije mikrofona i zvučnika).

 

Veoma je jednostavan za instalaciju. Ima kukicu za kacenje na drvo, zid, stub ograde, ili ga slobodno stavite na sto. Uključite ga i počeće da deluje protiv lajanja. Unosi spokoj vašoj porodici i vašim susedima, koji ce vam biti veoma zahvalni.  

 

Ugrađena baterija u uređaju se može puniti. Uređaj za odvraćanje od lajanja može se potpuno napuniti za 5 sati i podržava 15 dana redovnog rada, ili 60 dana u stanju pripravnosti, nakon potpunog punjenja. Ovaj uređaj za prigušivanje zvuka je IPX4 vodootporan i izdržljiv, tako da može izdržati sve vremenske uslove. Pogodno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.  

 

Uređaj radi na većini rasa i veličina, ali nije preorcljiv za pse mladje od 6 meseci, ili starije od 8 godina.


Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  

061/17-35-994 i 
064/486-78-62 

Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.  
Unapred hvala

ID Oglasa: #115365958
Informacije
Poštarinu i povraćaj robe uvek plaća kupac, osim u slučaju kada se drugačije dogovorimo, ili u slučaju kada mi napravimo grešku prilikom slanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.