slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Zavese I Draperije po vasoj meri TOP EXTRA MODELI

400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
35.477
362
pre 2 dana
Zavese
Član od 27.10.2015.
Zavese , draperije, mebl stof , stolnjaci i nadstolnjaci kompletno uredjenje vaseg enterijera po najpovoljnijim cenama i najboljem kvalitetu po vasoj meri i zelji ! ! !
Visok nivo ocena i dugogodisnje iskustvo u radu ce vam pomoci za laksi odabir zavesa putem poziva ili vibera i whats app-a! ! !
Jedna od bitnijih dekoracija enterijera predstavljaju zavese. One cine da prostorija postane elegantnija i prijatna za boravak u njoj.
Zavese su jedan od najvažnijih dekorativnih elemenata u svakom prostoru i često daju završni pečat u dizajnu enterijera. Ugođaji i impresije koje pružaju u prostoru, najčešće su glavni odraz Vašeg raspoloženja, ukusa i želja.
U zavisnosti od materijala, boja i modela, zavese, u Vaš dom mogu doneti dašak stila i elegancije. Pored estetskog, imaju i funkcionalnu ulogu tako što omogućavaju zvučnu i toplotnu izolaciju.
Kod nas ćete sigurno pronaći ono što najviše odgovara Vašem senzibilitetu i prostoru.

POGLEDAJTE OSTALE OGLASE !
ID Oglasa: #98946197
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.