slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Dekorativni Kamen-Ciglice ALEX (dostava cela Srbija)

1.199 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
20.763
149
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 04.09.2017.
Svi oglasi
 

Prodaja dekorativnog kamena na bazi GIPSA i BELOG CEMENTA idealna kombinacija jer kamen ne puca, u ponudi imamo 2 modela i preko 20 boja!   Kamen radimo u svim nijansama, mogucnost pravljenja boja i nijansi!
Kamen koji se pravi se ne farba naknadno, vec se izradjuje u zeljenoj nijansi tako da je i presecanjem kamena ista boja i nijansa.    

? ? ? ? Dostava  za teritoriju cele Srbije? ? ?

? MODEL A   Cena kamena je od 1200din u beloj pa do  2000din u tamno sivoj boji, cena zavisi od boje sto je nijansa tamnija cena je veca ------------------Jedan kvadrat sastoji se od 25plocica,  jedna plocica je dimenzije 40x10 cm.

? MODEL B  Cena kamena je od 1400din pa do 2200din cena zavisi od boje, sto je nijansa tamnija cena je veca   ------------------Jedan kvadrat se sastoji od 20 plocica, jedna plocica je dimenzije 50x10 cm

        ? ? ? IMAMO I PRIRODNI KAMEN? ? ?

FB STRANICA:     DEKORATIVNI KAMEN ALEX-SABAC

Fotografije kamena nisu preuzimane sa interneta, vec iskljucivo nas proizvod i izrade i ugradnje!

 

 
ID Oglasa: #50238658
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.