slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Dekorativni kamen# Stanglice# Vidikovac isporuk # Srbija

1.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
44.376
508
pre 2 dana
Family-Lux
Član od 16.05.2020.
Svi oglasi

Veci asortiman fotografija mozete pogledati na nasem sajtu i stranici za informacije pozovite na broj ili pustite poruku.

-Jedan od najatraktivnijih proizvoda na našem i svetskom tržištu.
-Svojim kvalitetom nasa proizvodnja je zadala težak zadatak konkurenciji izbijajući se na sam vrh lestvice preporučljivih proizvoda za dekorisanje enetrijera i eksterijera.


Imamo preko 500 kombinacija boja, za dodatne slike i informacije nas kontaktirajte.

Mi se bavimo proizvodnjom i ugradnjom dekorativnog kamena na bazi gipsa i belog cementa u ponudi imamo 10 razlicitih modela kamena, ciglica, opeke sto mozete videti klikom na , , kp izlog, ,

Sto se tice stanglica to je dekorativni kamen sa efektom prirodnog kamena i predviđen je za enterijer i eksterijer. Izrađen od materijala na bazi belog cementa i gipsa čime je postugnuta znatno manja težina u odnosu na prirodni kamen.  

Cena po kvadratu je 1200  dinara  u beloj boji, za zeljenu boju se javite i dobocete informacije u zavisnosti od zelje.

Kamen koji se pravi u boji se ne farba naknadno, vec se izradjuje u zeljenoj nijansi tako da je i presecanjem kamena ista boja i nijansa.



Moguca profesionalna nasa ugradnja za sve nase prizvode



Jedan kvadrat sastoji se od 25  plocica,  razlicitih modela, jedna plocica je dimenzije 40x10 cm.

Dogovor oko PREVOZA za podrucje Beograda,  moguc za teritoriju cele Srbije uz dogovor sa kupcem oko nacina isporuke koja zavisi od kolicine.  
Nas je utovar i prevoz, a istovar i nosenje organizujete sami

Sve nase modele kamena, opeke, ciglica, 3D modela mozete pogledati uzivo u nasoj proizvodnji u Beogradu.

Fotografije kamena nisu preuzimane sa interneta, vec iskljucivo nas proizvod i izrade i ugradnje.


Za nas proizvod garantujemo da je svaki kamen fantasticno izliven bez imalo stednje materijala i tanjih delova kako bi se ustedelo na materijalu.

Svi nasi proizvodi se rade po narudzbini uz avansno placanje u najkracem mogucem roku po principu danas za sutra ( a rok zavisi i od obima posla u tom momentu)

ID Oglasa: #95330852
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.