slika
slika
1 od 2

Servis i punjenje Auto Klime - Nis

Kontakt

Niš
4.752
23
pre 4 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Auto delovi i alati
Član od 19.07.2011.
Vršimo uslugu servisiranja klimatizacionog sistema vozila. Klima uređaj u automobilu je stavka koja se servisira, baš kao što menjate ulje u motoru ili filtere s vremena na vreme.  
Servis auto klime uključuje testiranje, propuštanje, pražnjenje, punjenje gasa u sistemu, zamenu ulja kako u sistemu A / C, tako i u kompresoru klime. Na taj način se održava i čuva sistem auto klime na vozilu.

Auto klime, klima servis, auto klima, punjenje klime, servis auto klima, delovi auto klima, klime za autobuse, klime za kamione, autoklime, popravka auto klime, kompresor klime, hladnjak klime,   isparivac klime, kondenzator klime, R134a, remont kompresora klime, popravka kompresora klime, lezaj na kompresoru klime, remenica kompresora klime, klimatronik, automatska klima,   digitalna klima, recirkulacija, filter klime, cevi klime, varenje, krpljenje hladnjaka klime, varenje aluminijumskih cevi, dezinfekcija klime,   Nis, Ratko Jovic, Srbija

Auto Centar Radić
Dragoljuba Jovanovića draže br.1
062/507-403
ID Oglasa: #104373371
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.