slika
slika
1 od 2

Softversko resenje za HOT start problem

Kontakt

Subotica
3.907
10
pre 4 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zvonimir
Član od 09.01.2009.
Svi oglasi

Reparatura otežanog paljenja

Hot Start , problem startovanja / palenja motora kada je on topao

  Određena generacija TDI PD motora (do 2006. )   VAG grupacije (VW, AUDI, SEAT, SKODA)  imaju problem tzv. "toplog starta". Naime, motor kada je potpuno hladan pali bez problema, međutim, kada motor dostigne radnu temperaturu ili ako je napolju toplo, pa ne pali grejače, jako teško pali. Rešenje problema nije u zameni alnasera i akumulatora, kao što obično savetuju majstori, jer problem "toplog starta" nije vezan za brzinu okretanja pri paljenju motora.

Problem se rešava vrlo brzo i efikasno softwerskim putem. Nije potrebno praviti nikakve mehaničke izmene i dorade na motoru i bespotrebno se izlagati dodatnim troškovima. Rešenje ovog problema putem softwera nema nikakvih loših posledica za motor i ono je trajno.

Mogucnost placanja preko racuna
Za vise informacija pozovite nas sa poverenjem

Pre i posle intervencija na automobilu besplatna kompletna diagnostika originalnim profesionalnim renomiranim licenciranim diagnostickim uredjajima

Svako editovanje mape (software) iz vaseg automobila se radi iskljucivo sa originalnim i licenciranim softverima

Mogucnost placanja preko racuna
Za vise informacija pozovite nas sa poverenjem

ID Oglasa: #29505095
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.