slika
slika
slika
1 od 3

Čišćenje DPF filtera Kragujevac

Kontakt

Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aldos sml doo Kragujevac
Kragujevac
Član od 11.11.2014.
kp izlog
1.444
6
pre 3 dana

ČIŠĆENJE DPF FILTERA ALDOS SML DOO KRAGUJEVAC
Vršimo uslugu čišćenja DPF filtera na putničkim i komercijalnim vozilima. Čišćenje se vrši profesionalnom masinom WEBER. Možete nam doneti skinut DPF filter ili pak možemo se dogovoriti o terminu gde bismo mi izvršili montažu i demontažu, kao i dijagnostičku kontrolu vozila koja je takodje veoma bitna u procesu čišćenja.
Ono što je bitno znati u vezi DPF filtera je sledeće:

  • DPF filter se najčešće zaprlja iz dva ragloga:
  1. kratke gradske vožnje gde motor automobila čak i ne dostigne radnu temperaturu, te iz tog razloga ne može ni da pokuša da radi regenraciju ili ga vozač prekine u toku regeneracije ako je započne.
  2. kvar na sondama ili senzorima koji regulišu rad DPF ili neki kvar na motoru koji uzrokuje veliku količinu čadji pri radu motora: neispravna EGR, loš sistem ubrizgavanja, loša geometrija turbine, neodgovarajuće motorno ulje pri servisiranju vozila itd. . .
  • GARANCIJA da će vaš očišćeni DPF filter lepo i dugo služiti je ispravan motor i poštovanje gore navaedenih pravila vezanih za vožnju i korišćeenje automobila. Ukoliko imate puno gradske vožnje, morate izvesti svog ljubimca na otvoreni put, naša preporuka je na svake dve do tri nedelje i na taj način mu omogućiti da izvrši regeneraciju ukolio za to ima potrebe. Dalje, češće vršiti dijagnostičku kontrolu vozila i otklanjati gore navedene kvarove ako ih ima.
  • NAGLAŠAVAMO da prilikom čišćenja DPF filtera jednaku važnost koju ima čišćenje u profesionalnoj mašini, ima i montaža i demontaža, kao i dijagnostika vozila. Potrebno je iskontrolisati ispravnost celog sistema za regeneraciju DPF filtera ( gumene cevi senzora diferencijalnog pritiska, sonde, senzore, fleksi crevo. . . ) jer resenje problema nije samo montaža očišćenog DPF, već i auto mora biti ispravan inače će se jako brzo problem ponoviti.
  • automobil može ući u SAFE mod i ukoliko neki drugi sistemi na vozilu nisu ispravni najčešće EGR ventil
  • postoje slučajevi kada je čišćenje DPF filtera nemoguće usled oštećenja istog, najčešće počinje da se topi ili u slučajevima kada izgori katalizator usled veoma čestih regenaracija, gde je katalizator sastavni deo DPF. Kada uočite problem sa DPF potrebno je da se što pre javite serviseru kako biste izbegli ovakve situacije
ID Oglasa: #141491731
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.