slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Profesionalno poliranje i keramička zaštita vozila

100 €

Beograd
13.514
226
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir Kavaja
Član od 21.09.2014.
Svi oglasi

"Poliranje Kavaja" 

Dugogodišnje iskustvo u radu, korišćenje najboljih polir mašina i kombinacija pasti kao i mnoštvo zadovoljnih klijenata garantuje vrhunski kvalitet.  

Vršimo usluge :

- Višeslojno mašinsko poliranje

Pre poliranja se vrši detaljna dekontaminacija laka (glinom). Tretman u više slojeva poliranja (rotaciono, ekscentrično, anti-hologram) rezultuje dugotrajnu glatkoću, perfektan izgled površine laka i odaje efekat ogledala. Nakon poliranja nanosi se i vosak koji štiti tretiranu površinu.  
- Cena usluge :

 100 - 120 eur automobili
 120 - 140 eur SUV (džipovi)

Zavisi od veličine vozila i stanja laka!  

- Keramička zaštita 

Najsavremenija japanska tehnologija keramičke zaštite sprečava negativne efekte UV zračenja, oštećenja od ptičjeg izmeta, smole, insekata, kiselih kiša, kontaminacije od čađi i omogućava vrhunsku hidrofobnost. Na raspolaganju imamo standardnu i unapređenu keramiku. Razlika je u jačini i dugotrajnosti zaštite.  
- Cena usluge sa poliranjem:

220 - 260 eur  1+ godina trajanje zaštite 
320 - 360 eur  2+ godine trajanje zaštite  

- Poliranje i polimerizacija farova 

Omogućava hidrofobnost, drastično bolju vidljivost na putu i daje neuporedivo lepši izgled vozilu. Nakon poliranja i polimerizacije nanosimo dupli sloj keramičke zaštite i na taj način obezbeđujemo dugotrajan fabrički izgled.  - Cena usluge:

20 eur poliranje oba fara
30 eur polimerizacija oba fara

- Mogućnost dolaska na vašu adresu!  
- Mogućnost plaćanja preko računa!  

ID Oglasa: #108566737
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.