slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Servis klima uređaja

4.000 din

Šid
1.537
24
pre 7 dana
Odgovara na 50% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
COOLSTISNEM.doo online
Član od 01.03.2016.

Servisiranje klima uredjaja

Na klima uredjaje obično obratimo pažnju kada su paklene vrućine, kada je prelazni period pred zimsku sezonu pa bi malo da se dogrejemo, a najčešće se setimo kada shvatimo da baš kad nam treba, klima uredjaj ne radi.

S obzirom da klima uredjaji donose rizik za širenje Kovida 19, kao i drugih virusa i bolesti od kojih je najpoznatiji Koksaki I jako je važno redovno je održavati

Naslage prašine i duvanskog dima koji se skupljaju na filterima izazivaju neprijatan miris u prostoriji.  Redovan servis klima uređaja čuva naše zdravlje, jer se na filterima klima ili u njenoj unutrašnjosti mogu skupiti prašina i štetni mikroorganizmi.

Vrlo je važno posebnu pažnju posvetiti održavanju klima uređaja, naime kompletnom servisiranju uredjaja, jer se tako produžava radni vek samog uredjaja, a jos važnije je servisirati zbog nas samih I našeg zdravlja. Takodje servisiranjem novih uredjaja, može se produžiti I garancija.

Servis klima uredjaja podrazumeva kompletno rasklapanje unutrašnje jedinice,  čišćenje I dezinfekcija sača (isparivača) kako bi se izvadio aksijalni ventilator (turbina) koji je glavni generator buđi koju korisnici klima uređaja uglavnom ne vide. Izmerene koncentracije virusa i bakterija koje su radili prozvodjaci klima na svojim testovima su neverovatno visoke, a njihov spektar raznovrstan. .  Turbina se pere i dezinfikuje kao i kadica za skupljanje kondenzata I svi plastični delovi na unutrašnjoj jedinici. Filteri se skidaju, peru I dezinfikuju posebnim sredstvima za dezinfekciju.

Na spoljnoj jedinici se proverava rashladni fluid – Freon. Proveravaju se nosači i kondenz creva. Takodje se proverava I kontroliše temperature protoka vazduha, proverava se I  elektro I freonske instalacije.

Prilikom servisiranja uredjaja, proveri se I kompletna ispravnost uredjaja I time smanjujemo rizik da se uredjaj pokvari baš kada nam treba.

Coolsistem je firma koja je uvela servisiranje klima uredjaja najefikasnijim sertifikovana sredstvima na bazi aktivnog kiseonika iz persirćetne kiseline za dezinfekciju od virusa i bakterija. Dersept i Ekosteril koji su biorazgradivi, zdravstveno ispravni i atestirani od strane Batuta i VMA.

 

Inače smo firma koja poseduje sertifikat o završenoj obuci zaštite ozonskog omotača, vezano za deo delatnosti koja se bavi instalacijom, održavanjem, servisiranjem i proverom curenja rashladne i klimatizacione opreme I toplotnih pumpi svih tipova i kapaciteta, koji sadrže ili se oslanjaju na supstance koje oštećuju ozonski omotač. Ova napomena je bitna, iz razloga što uskoro stupa na snagu zakon ( , , SLUŽBENI GLASNIK RS" 120/2013) po kome će samo sertifikovana lica moći da obavljaju servise, i kao dokaz o redovnom održavanju vlasnicima davati obrasce 7,10 i 14 o uređaju

Ne štedimo na svom zdravlju, ono je najskuplje već jednom godišnje uradimo servis klima uređaja i budimo sigurni u kvalitet vazduha u našem okruženju.

Cena servisa do maja 2021. godine snižena sa 4.000,00 na 3.000,00 rsd!


Zakažite Vaš termin za servis klima uređaja na broj telefona 011 40 45 581

Coolsistem DOO - Ime za klime
Posetite nas: Ozrenska 4, Voždovac
11010 Beograd

info@coolsistem. com

 

ID Oglasa: #111520729
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.